Awards

Top-10 notering Slijterij van Nederland 2013

Wittebol Wijn gehuldigd als Top-10 Slijterij van Nederland 2013!

Afgelopen weekend vond in Houten de jaarlijkse
2-daagse vakbeurs plaats, genaamd ” Dranken & Pakket EXPO 2013”. Wittebol WIjn is door de vakjury, bestaande uit leveranciers, vakbladen en mensen uit de drankenwereld, verkozen tot 1 van de 10 beste slijterijen van Nederland in 2013.

Op dag 2 van deze vakbeurs werden eind van de middag alle 10 genomineerden ”Beste Slijterijen van 2013” o.l.v. Hans Kazan in het zonnetje gezet. Nadat alle 10 genomineerden gehuldigd waren was het moment daar om de nummer 1 bekend te maken. Hans Kazan toverde een grote witte enveloppe uit de hoge hoed met daarin de winnaar van 2013! Nadat Wittebol Wijn zelf in 2006 al de titel gewonnen had, ging dit jaar de overwinning naar ” De Mol Drankenspecialist” uit Driebergen.

Dirk & Linda van Zoolingen bedanken medewerkers, vrienden, klanten en relaties voor hun support. Wittebol Wijn is dan wel niet uitgeroepen tot de beste, maar toch zijn wij trots op onze Top-10 klassering..

Beste Slijterij van Nederland 2006

Beste Slijter van het Jaar 2006

SCHIEDAM, 12 juni – Maandag jongstleden heeft de Nationale SlijterDag 2006 plaatsgevonden in de werkelijk schitterende ambiance van Nolet Distilleerderij – Jeneverstokerij te Schiedam. Tijdens deze dag vond ook de jaarlijkse verkiezing van de Slijter van het Jaar plaats. Dit betekende spannende momenten voor de ruim tweehonderd aanwezigen.

Uit de Top Tien werd Wijnhandel/Slijterij Wittebol Wijn in Aalsmeer van Dirk en Linda van Zoolingen bekend gemaakt als Beste Slijter 2006. Onder luid en enthousiast gejuich van alle Wittebol medewerkers mocht Dirk van Zoolingen alle bijbehorende prijzen in ontvangst nemen en bedankte hij zijn teamleden voor de geleverde prestatie.

De jurynotities van de kersverse winnaar waren:
“Wijnhandel/Slijterij Wittebol Wijn in Aalsmeer voor de tweede keer genomineerd en dat is niet voor niets. Prima slijter, uitstekend assortiment, bevlogen eigenaar, trekt klanten uit de hele regio. Beheerst zijn vak in de volle breedte.”

De verkiezing van de Slijter van het Jaar laat ook zien dat de echte speciaalzaak zich positief van andere verkooppunten onderscheidt. Daarom keek de jury ook kritisch naar alle facetten van het slijtervak, zoals assortiment, warenkennis, het volgen van vakopleidingen, klantvriendelijkheid, kwaliteit van de winkel, verkoopkunde en persoonlijke gedrevenheid.

Beste Slijterij van de Provincie Noord-Holland 2004

Beste Slijter van de Provincie Noord-Holland 2004