lovely-package-lolea-1Lolea Sangria

Lolea Sangria No.1: Een ambachtelijke sangria gemaakt van de Cabernet Sauvignon, Merlot en Tempranillo duiven. In het glas is de Lolea Sangria licht kersen rood, schoon en licht met aantrekkelijke fijne en gestage bubbels. In de neus ruikt deze Sangria naar een frisse jonge wijn, kers, aardbei en oranje schil met kaneel. Vol en voldoende in de mond, breed scala van rijpe rode bessen en blauwe bloemen. De Lolea Sangria Lolea heeft een zeer zijdeachtige, en lichte bittere afdronk waar je van kunt genieten.

Lolea Sangria No.2: Een ambachtelijke sangria gemaakt van de aromatische mediterrane Muscat druif. De Sangria wijn heeft een subtiele hint van vanille, gecombineerd met aroma’s van citroen en sinaasappel.In de neus verfijnde en chique aanhoudende hints van jasmijn, abrikoos en loquat. In de mond een grote balans tussen zuurgraad en zoetheid. Als eindresultaat is de Lolea Sangria Clarea een zeer evenwichtige, elegante Sangria wijn met een lichte bubbel.

Cocktail Lolea Brut No.3: Een cocktail van mousserende witte wijn, vlierbessenbloesem en wilde appels, daar aan toegevoegd wat ijs, een slice limoen en een blaadje mint en je cocktail is ready to serve!!

  • Wijn